
Serwetki papierowe dla barów, stołówek i restauracji
22 kwietnia 2020Więcej o serwetkach papierowych
Serwetki gastronomiczne to produkty higieniczne, które powinny być elementem wyposażenia każdej restauracji, kawiarni czy innego lokalu serwującego posiłki. Które rodzaje serwetek są zwykle wykorzystywane? Co należy mieć na uwadze podczas zamawiania tego produktu?
Serwetki papierowe – gdzie się je stosuje?
Papierowe serwetki są stosowane w różnego rodzaju lokalach gastronomicznych – od restauracji, przez burgerownie, szkolne i zakładowe stołówki, domy weselne, herbaciarnie, aż po puby. Te produkty higieniczne jednokrotnego użycia znakomicie zastępują standardowe serwetki wytworzone z materiału, a zarazem pozwalają oszczędzić na wydatkach przechowywania oraz ich czyszczenia. W sprzedaży obecne są wszelkiego typu serwetki gastronomiczne – grubsze dwuwarstwowe serwetki z włókniny, które nie rozdzielają się podczas użycia, przez co doskonale wypełniają swoją funkcję oraz jednowarstwowe serwetki do dozowników przeznaczone do lokali samoobsługowych.
Serwetki papierowe – wybierz wysoką jakość
Chcesz wyposażyć swoją restaurację w solidne serwetki papierowe? Rozważ zakup produktów dozowanych pojedynczo. Pozwala to na uzyskanie sporych oszczędności, ograniczając przy tym ilość generowanych odpadów. Często używane są też dekoracyjne serwetki papierowe, obecne w sprzedaży w rozmaitych kolorach – są one wytwarzane dla lokali, w których nadzwyczaj istotne jest zachowanie najlepszego wrażenia. Na szczególną uwagę zasługują papierowe serwetki firmy Tork charakteryzujące się niebywałą absorpcją wody oraz trwałością. Serwetki te można zakupić zarówno w wersji do popularnych dozowników na stolik (pionowych oraz poziomych), jak i dozowników na ladę lub do zabudowy.
Kontakt z firmą:
Sklep VerdeAvis.pl
Petrus Serwis Piotr Janas
Staniątki 376
32-005 Niepołomice
Mob.: +48 783-332-495
E-mail:
[email protected]